För jag är segast i världen, för jag är segast i världen... *Sjunger*

Haha! Jaaaaaaa, jag vet. Jag har typ slutat skriva här. Tappat intresse och tid, och ändå inte haft så många läsare nånsin att det känts jätte-nödvändigt. Men ja..

Vad händer i mitt liv då?

Jag jobbar som vanligt. Butiken rullar på, dock är det väldigt segt just nu. Jag önskar jag kunde få ut nån jättebra reklam över hela Skellefteå om butiken jättebilligt eller gratis (för jag har inte råd med reklam). Det skulle vara kul om folk började åka mycket från stan för att handla av mig. Men som det är nu så vill nog ingen, för pga för lite försäljning har jag inte råd att fylla upp riktigt bland växter och snitt.. men snart är våren här... ljusare tider väntar, hoppas jag. Men tills dess så räknar jag slantarna och hoppas att de ska räcka till för att betala mina inköpta varor som börjat dyka upp nu.

Hemma är det jättebra. Hittar på saker med grannkompisarna och åker iväg lite nån gång ibland då man hinner med och orkar med. Maten senaste tiden har dock inte varit tillräckligt mycket hemlagat.. men det ska bli ändring på det också.

Vi har ju även en ny katt i familjen för att fylla Neos plats som kompis åt Barre. De har blivit bästa vänner och han är världens finaste. Här nedan får ni se bilder av Bart och Rocky.




Och så vill jag bara säga
GRATTIS PETRA OCH JOHAN!
Och välkommen till världen Zackarias! <='D

TessPeZ

Här kommer jag att ta upp lite blandat från mitt liv. Så som pyssel, produkttester, fyndtips, och tankar och händelser.

RSS 2.0