Bokad varenda morgon juh!

Jahapp, då var mötet med SEB avklarat. Mycket trevliga och roliga var dom, och jag fick faktiskt berätta mina tankar och fick lite positiva reaktioner, i motsats till Swedbank då hon mest bara avbröt mig och talade ner till mig. Det som det hänger på på SEB är ju dock att de måste kunna ta någon typ av säkerhet, och eftersom jag är arbetslös, och det är nystart av företag och företagsinteckning inte är värt nåt i nuläget så måste man i så fall klura ut var säkerheten ska tas. Swedbank ville bara ha mig som säkerhet i alla fall förra gången, så det blir nog samma där nu, men SEB får vi se. Men i övrigt kändes det då som det gick finfint. =)
Imorgon kl 10 är det Nordeas tur, och på torsdag kl 9 är det Almi som gäller. Spännande och "fullbokad" vecka för lilla jag.
Usch, jag är så uppstressad och orolig över allt det här. Tänk om enda erbjudandet jag får är swedbanks troliga skiterbjudande, och tänk om almi inte vill hjälpa till. Usch så tungt det skulle vara. Lyckas jag inte få igenom det här så vet jag inte vad jag gör. Typ gräver ner mig i marken och vägrar komma fram föränn en bättre framtid erbjuds!? Jag vet då i alla fall att jag vill inte återgå till att söka jobb och vara en sketen anställd till nån pucko-chef.

Nä, nu lämnar jag ämnet och försöker sluta spänna mig. Jag ....har inga pengar... MEN - jag hoppas killen med akvariet nu ringer idag och att vi kan komma och hämta det imorrn, och ta oss en roadtripp till umeå med Claes och Helena... gå på stan där en sväng å in på djuraffärn de pratade om, samt käka pizza på stället de pratade om. Namnam! Det blir en dyr resa med 3500+300 för släp+bensin+pizza+ev shopping i djuraffärn. Vi har typ 2800 kvar nu, och 1000 av det ska till betalning på mitt lån- sen har vi 1800 kvar till mat. =/ Typiskt! Men Henke har i alla fall sitt first card han kan använda krediten på. Han hade ju råkat felberäkna lite med hur mycket han skulle betala till csn den här månaden, och det blev lite mycket, så nu blir det krediten som gäller på akvariet. ^^ Tur han har råd med sånt i alla fall, hehe. Jag är ju som inte så mycket till hjälp i nuläget så.. =P

Idag ska jag ta tummen ur och städa upp lägenheten samt bry mig lite om våran bil. Den ska få motorolja, en snabbundersökning samt en av-hårning invändigt. Det är på tiden! Och även för min soffa ser jag nu. ^^
Aja, bäst jag sätter igång! *tjoff*

TessPeZ

Här kommer jag att ta upp lite blandat från mitt liv. Så som pyssel, produkttester, fyndtips, och tankar och händelser.

RSS 2.0