Julklappsvin och opera!

I förrgår var en riktigt mysig lördag! Först jobbade jag som vanligt, men efter det direkt iväg upp till stan till Edda-hallen för ett avkopplande bad på relax-avdelningen tillsammans med Kicki. Grymt bra present förresten Kicki! ^^ Vi var där i ca 2 timmar och njöt av bastu, varmkälla och gott fika. Massa random tjejsnack också som var behövligt. =)
När jag sen kom hem därifrån blev det oxfile med klyftpotatis tillsammans med Henke, och sen byta om och piffa upp oss för en kväll på Operan. Ja... Direktsänd opera från New York- Les contes d'Hoffman, på bio i folkets hus här i Skelleftehamn. Riktigt trevligt hade vi. Snittar bjöd de på i pausen tillsammans med kaffe, thé och om man ville köpa till ett glas vin för 50 kr.

Och på tal om vin..

Igår kväll kom blomleverans med lite småkrafs som jag behövde. Och till min förvåning fick jag en julklapp av dom också! =O En fin trälåda med vitt vin från Afrika, och ett 6-pack 33cl Heiniken. Inte illa. Därmed avslutades kvällen sen med tv-tittande i soffan och en öl i magen. Mysigt värre!

Idag fick jag veta att annonsen som gick ut i Norran i fredags med jul-öppettider för Skelleftehamn inte blivit som jag velat. Gubben som har klädaffärn är han som styrde upp det och han hade varit in till mig och frågat om öppettiderna passade. Jag svarade att jo, det gör dom, men jag kommer att ha öppet julafton också - 11 till 13. Och han sa att jo, men då kan man ju göra så som vi brukat göra ibland att vi skriver att blomsteraffären har öppet julafton.. Jo, det skulle vara bra sa jag. Han sa jag skulle kolla på tiderna i alla fall. Sen har han inte hört av sig mer, och jag visste inte om de hade satt ut en annons ens, och i så fall vad som var skrivet. Men idag fick jag veta att det blev skrivet Julafton - STÄNGT... KUUUUUUUL!!! Inte... Näe, så nu måste jag skylta upp fr.o.m idag ute vid vägen att vi har öppet då ändå. =P Får se om det blir nå folk då..

Aja.. lugna puckar är det här i alla fall. Haft några kunder på morgonen, men inte så himla många direkt.. Jag hoppas mer på eftermiddagen och de kommande två dagarna.

Sen måste jag ju lyckas få mig till stan kanske i afton och handla sista julklapparna. =/ Vad nu det ska bli för några.

Min framtand i underkäken ilar idag. ='( Kan inte andas in med öppen mun ju. Jättestörande! Och imorrn bitti ska jag till tandläkaren och få min bettskena mot att spänna käken när jag sover. Kuul.... =P

TessPeZ

Här kommer jag att ta upp lite blandat från mitt liv. Så som pyssel, produkttester, fyndtips, och tankar och händelser.

RSS 2.0