Ännu en dag i samma miljö

Jag tycker det är väldigt skönt att vara arbetslös. Mest för att det är ingen annan än jag själv, Henke, familj och vänner som ställer krav på mig då. Jag tycker inte om att arbeta under annans styre riktigt. Jag har alltid velat göra saker på mitt sätt, i min takt, efter min förmåga och mitt intresse. Jag har aldrig riktigt varit en ledartyp... eller inte sett mig själv som en i alla fall, men då har jag också alltid varit blyg, osäker och kännt mig underlägsen andra. Sådant har jag till stor del jobbat bort i takt med mina erfarenheter och mitt åldrande, och i och med det så känner jag mig nu mycket mer självsäker, självständig och modig och jag känner att vad jag än vill göra i mitt liv så kan jag. Den enda som sätter gränserna är jag själv... och möjligtvis staten, kommunen etc... ^^
Men på tal om att vara arbetslös då... Jag har ju varit det ett bra tag nu, av två anledningar. Första är att jag kämpade på för att vi skulle starta butiken, och icke stresstålig som jag är så ville jag inte ha ännu mer stress i mitt liv just då. Men allting drog ut på tiden ochjag fortsatte vara arbetslös månad efter månad, vilket leder mig till anledning nr 2. Jag vill ju inte ha ett jobb under annans styre och har undvikit det i mesta möjliga mån i hopp om att jag snart ska komma igång med mitt eget.
Men jag börjar vara väldigt less på att bara sitta här i vardagsrummet hela dagarna nu. Sen jul har jag inte haft någon ork att pyssla på så mycket här hemma heller. Jag har blivit förslöad och orkar knappt få mig upp på mornarna. Före jul gick det finfint. Jag steg peppad upp vid 8-9 tiden, och jag hann med massor och hade massa ork och inspiration. Nu orkar jag mig oftast inte upp föränn tidigast 9.30, sen sitter jag ner typ hela dan vid datorn, med tvn på. Vääääääääääärt!!!!!!  =P
Men, vem är jag attklaga. Det är ju självvalt mestadels. Men våren närmar sig, och jag har stora förhoppningar om min närmaste framtid... och all framtid efter det!
Jag har senaste månaderna mer och mer börjat känna att min "framtid" närmat sig, och att jag inte vill fly ifrån den alltför mycket. Jag vill jobba med något jag trivs med, giftamig, köpa hus och hund... Jag känner mig väldigt "vuxen" å trist i det uttalandet, men jag känner att jag längtar. Allt har ju sin tid dock. First thing's first, jag måste börja jobba. Annars kommer jag fan inte å ha nån pension när jag är gammal ens. =S  Å det vore ju int så bra!

TessPeZ

Här kommer jag att ta upp lite blandat från mitt liv. Så som pyssel, produkttester, fyndtips, och tankar och händelser.

RSS 2.0