Härligt!

Härligt! Äntligen en dag på jobbet då jag har nå kunder!
Det har varit så segt i september och oktober så jag har blivit alldeles förslöad, men igår hade jag massor att göra, och idag har jag haft massor med kunder och till och med passerat 5000kr gränsen i försäljning! Yey! Jag vet... det låter inte som så mycket... men det har hänt att jag inte ens fått in en tusenlapp, eller mycket över det vissa dagar... så en viss skillnad! Det drar ju som upp medelvärdet lite.
Men nu har det varit nästan folktomt sen typ halv 4-4. Jag undrar hur det kommer att bli med folk imorgon, lördag.. Vi får se. =)

Ikväll ska jag och Henke-benke iväg till A-torp och gosa med Petra och Johan, och petras mage såklart. =D Vi ska se nån film å käka snacks bara. En lugn kväll efter en hektisk dag.
Imorrn kväll blir det troligtvis fest och första gången vi får kika in i Jonas och Linneas nya lägenhet. Det ser jag verkligen fram emot! Å linnea, hon är ju så go! ^^ Så det ska bli kul att träffa dom.

Inte senaste helgen, men helgen före det hade ju jag min 25-års fest. Det blev ju typ världens mest lyckade fest! ...iaf om man frågar mig. =) Jag hade jättekul, andra verkade ha det, alla var utklädda, alla var mer eller mindre med på leken jag hade hittat på - att alla fick en lapp med någon de skulle göra eller säga vid upprepade tillfällen under kvällen. Jag fick jättefina presenter av mina fina kompisar. Jag är ju värsta bortskämd med fina vänner alltså! Dom är så goa att jag bara vill nypa dem i kinderna och äta upp dem! ^^


Nu ska jag stänga butiken för idag! Ching Chong!

TessPeZ

Här kommer jag att ta upp lite blandat från mitt liv. Så som pyssel, produkttester, fyndtips, och tankar och händelser.

RSS 2.0