kul..

Kul det känns att gå och lägga sig ledsen efter några smsningar med pojkvän borta i Italien. Inte speciellt. Och att vakna upp och kolla om han hört av sig något mer innan han åkt till Venedig för dagen... men nej.. Kul att jobba denna lördag och vara deppig såhär och dessutom lätt bakis och stressad för jag vet att det är huuuur mycket som helst som måste hinnas med innan jag öppnar butiken imorrn, skyltsöndag. Det har blivigt mycket söndagsjobbande senaste tiden, och lär väl bli lite då och då nu framöver.
Ikväll är det fest i våran lägenhet.. bara en liten, men det är massor som ska göras ändå. Jag har mellan halv 3 och 7 på mig ungefär. Jag ska dammsuga, duscha, göra lite julgodis för jobbet, handla plastmuggar, ta ut pengar, diska allt helvetet som byggts upp i köket, fixa till datorn - om det går, röja undan klädkaoset i sovrummet samt förhoppningsvis skypea med Henke.

Detta är typ en heldagsgöra, men jag får försöka att inte göra allt så noga istället.

Dessutom måste jag imorrn förmiddag fixa fint här inför öppningen kl 12, och även skriva ut etiketter till senapen jag kokat, med ingredienslista... och alltså inget jag kan göra idag för jag var dum och glömde kolla upp ingredienserna..

Jag har absolut ingen lust att resa mig härifrån nu på jobbet och göra något, men jag måste väl. Och snart dyker det väl ändå upp nån kund säkert. Så... puhh.... Jag jobbar väl då.

TessPeZ

Här kommer jag att ta upp lite blandat från mitt liv. Så som pyssel, produkttester, fyndtips, och tankar och händelser.

RSS 2.0