Kinesen har invandrat!

Nu har Henke kommit hem från Kina. Han kom direkt till min butik med taxin under min lunch. Inte dåligt mysigt! Men nu vill jag ju inte jobba längre! Jag vill ju hem och prata å mysa med Henke och höra allt om hans resa samt veta vad han tycker om min affär.
I alla fall, när butiken öppnade efter lunch fick vi ett trevligt överraskningsbesök av benno, myra, matte, elin och olof som tagit sig en promenad. Efter det var det in en karl och hans fru (50 års åldern nånting kanske) som handlade lite. Dom gick omkring jättelänge, och han berömde allt han såg och sa att det var jättefint, jag var jätteduktig, frågade nyfiket om massa saker och tyckte det var bra priser å så...

Nu hade jag skrivit massor här igår och tryckt på publicera men det gick inte så bra tydligen... men jag fyller i idag. =P

...Johnny hälsade på senare och bjöd mig på fika, som var superdupergott. Icas bakeoff muffins med glasyr och singoallakakor. Nam nam! =D Det var i övrigt som vanligt ganska lugnt här med kunder och så. Men jag får in så jag klarar mig i alla fall tror jag. =) Och det är ju huvudsaken.

Efter jobbet blev det hem å tina upp lite marinerat lammkött, göra mandelklyftpotatis och steka halloumi, samt öppna en flaska fint vitt vin och försöka slappna av lite. Efter maten blev det mindre avslappnat tyvärr. Vi bråkade med min dator och mina fotoskivor för att fixa ut en annons på Neo på Blocket. Tillslut lyckades vi, men då var väl klockan typ halv 11-11 nånting... och vi hade knappt hunnit äta nåt av den makalöst fyllda chiliostkrokspåsen Henke köpt på hörnan. Skulle vara 250g i den, de vägde den och det var tydligen 400g! Smått bra köp! ^^ Med andra ord... mycket ostkrokar ikväll! =D Hehe!

TessPeZ

Här kommer jag att ta upp lite blandat från mitt liv. Så som pyssel, produkttester, fyndtips, och tankar och händelser.

RSS 2.0